A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Голованівський центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Голованівської селищної ради Кіровоградської області

Онлайн-консультація для педагогічних працівників ЗЗСО «Результати тестування визначення ступеня схильності до стресу. Стрес. Способи боротьби зі стресом»

Дата: 24.03.2021 13:38
Кількість переглядів: 81

Сьогодні 24 березня 2021 року відбулась онлайн-консультація для педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти з теми «Результати тестування визначення ступеня схильності до стресу. Стрес. Способи боротьби зі стресом» для всіх категорій педагогічних працівників. Доповідач Ольга Кобзар, психолог комунальної установи «Голованівський центр професійного розвитку педагогічних працівників», підвела підсумки тестування педпрацівників «Визначення ступеня схильності до стресу», яке проводилось протягом лютого 2021 року. Психолог зазначила, що стрес є реакцією на особливості взаємодії між особистістю і навколишнім світом, він супроводжується емоційними переживаннями, фізичною або психічною перенапругою та охарактеризувала ознаки, види, стадії стресу, розповіла про захворювання, які можуть бути викликані стресом, та способи боротьби зі стресовими ситуаціями.  

Дякуємо всім педагогам, що долучилися до нашої зустрічі. Пам’ятайте, щоб конструктивно розв’язати доступні волі людини проблеми й подолати критичні ситуації, необхідно спочатку вийти з-під влади стресу.



« повернутися

Вхід для адміністратора