A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Голованівський центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Голованівської селищної ради Кіровоградської області

Онлайн-консультація для педагогічних працівників ЗДО «Результати тестування визначення ступеня схильності до стресу. Стрес. Способи боротьби зі стресом. Стрес у дошкільників. Як допомогти дошкільнику впоратися зі стресом»

Дата: 25.03.2021 15:16
Кількість переглядів: 152

25 березня 2021 року відбулась онлайн-консультація для педагогічних працівників закладів дошкільної освіти на тему «Результати тестування визначення ступеня схильності до стресу. Стрес. Способи боротьби зі стресом. Стрес у дошкільників. Як допомогти дошкільнику впоратися зі стресом». Доповідачами були психолог комунальної установи «Голованівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ольга Кобзар та практичний психолог закладу дошкільної освіти «Малятко» Анна Яцентюк.

На початку зустрічі Ольга Володимирівна здійснила аналіз результатів тестування «Визначення ступеня схильності до стресу», проведеного у лютому 2021 року. Професія вихователя вважається однією з психологічно напружених і виснажливих, тому з метою запобігання виявленню та подолання стресу психолог провела лекцію щодо ознаків стресу, які можуть виникати у педагогів, його види, стресостійкості та способів боротьби зі стресом.

Під час своєї доповіді Анна Михайлівна розповіла про стрес у вихованців дитячих садочків, події, які можуть спричинити стресові ситуації, як розпізнати стрес у дитини, причини і шляхи подолання стресу у дошкільників та поділилась іграми, які спрямовані на розвиток навичок управління емоціями, підвищення самооцінки, розвиток творчого потенціалу, зниження рівня тривожності, депресії та страху, формування почуття впевненості та повернення відчуття безпеки у дітей.

Щиро дякуємо Анні Михайлівні Яцентюк за приємну та плідну співпрацю. Дякуємо педагогічним працівникам закладів дошкільної освіти та дошкільних підрозділів закладів загальної середньої освіти за активну участь в онлайн-консультації.



« повернутися

Вхід для адміністратора