A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Голованівський центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Голованівської селищної ради Кіровоградської області

Стартував проєкт формування команди кваліфікованих спеціалістів ІРЦ

Дата: 17.09.2021 15:40
Кількість переглядів: 49

Для запровадження сучасних стандартів у роботі фахівців ІРЦ Міністерством освіти і науки України у співпраці з Радницею – уповноваженою Президента України з прав дитини та дитячої реабілітації Дарією Герасимчук започатковується проєкт формування команди кваліфікованих спеціалістів.

Такі спеціалісти будуть залучені на громадських засадах до консультацій фахівців ІРЦ під час розгляду складних випадків у процесі проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки осіб з особливими освітніми потребами та подальшого забезпечення реалізації їхнього права на отримання освіти.

Щоб долучитись до роботи з особами з особливими освітніми потребами, варто заповнити анкету.?

Після вивчення анкет і додаткових консультацій з претендентами відібрані кваліфіковані спеціалісти увійдуть до складу національної експертної команди, яку буде створено для підвищення якості роботи інклюзивно-ресурсних центрів. Контактну інформацію про них буде розміщено на порталі АС ІРЦ, вона буде доступна лише директорам ІРЦ.?

Критеріями для відбору кваліфікованих спеціалістів до національної експертної команди буде:

  • наявність відповідної освіти (компетентностей);
  • підтверджений досвід практичної роботи з відповідною категорією осіб з особливими освітніми потребами не менше 5 років.

Схвалюється наявність власних методичних розробок (технологій, методик, інструментів) або досвід в адаптації міжнародних розробок (технологій, методик, інструментів), досвід успішної реалізації проєктів, участь у міжнародних обмінах, навчанні та проєктах.


« повернутися

Вхід для адміністратора