A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Голованівський центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Голованівської селищної ради Кіровоградської області

Спільна онлайн-консультація з Центральноукраїнським державним педагогічним університетом ім.В.Винниченка на тему «Активізація самостійної діяльності учнів засобами ІКТ (інформаційно-комунікаційних технологій)»

Дата: 12.01.2022 15:11
Кількість переглядів: 57

Самостійна робота учнів відіграє велику роль у формуванні і розвитку навчальних умінь, вихованні пізнавального інтересу, вміння роботи в команді, у ній виявляється індивідуальність кожного учня, вона активно сприяє засвоєнню глибоких і міцних знань. Для організації самостійної навчальної діяльності необхідно забезпечити її посильність, доступність і різноманітність, враховуючи при цьому вікові та індивідуальні особливості учнів дотримуючись дидактичних вимог.

Тому, для педагогів закладів загальної середньої освіти Голованівської, Побузької селищних та Перегонівської сільської рад з метою успішної організації самостійної діяльності учнів під час освітнього процесу комунальною установою «Голованівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» було ініційовано проведення спільної онлайн-консультації з Центральноукраїнським державним педагогічним університетом імені Володимира Винниченка на тему «Активізація самостійної діяльності учнів засобами ІКТ (інформаційно-комунікаційних технологій)», яка відбулась 12 січня 2022 року. Доповідач Тетяна Фурсикова, доктор педагогічних наук, доцент, в.о. декана факультету математики, природничих наук та технологій ЦДПУ ім.В.Винниченка, окреслила основні напрямки з активізації самостійної діяльності засобами ІКТ та сформулювала етапи організації самостійної роботи. Ознайомила з алгоритмом та створенням інфографіки, інструментарієм для виконання творчих завдань, продемонструвала творчі роботи учнів/студентів. Розповіла про онлайн-ресурси для організації самостійної діяльності учня за допомогою аудіо редактора.



« повернутися

Вхід для адміністратора