A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Голованівський центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Голованівської селищної ради Кіровоградської області

Алгоритм дій вчителя для організації освітнього процесу під час воєнного стану

Дата: 18.03.2022 10:05
Кількість переглядів: 140

Адаптація дітей до умов воєнного стану, їх залученість в освітній процес – головна місія освітянської спільноти, - наголошує Голова Державної служби якості освіти України #РусланГурак. – Шановні вчителі, сьогодні ваш досвід і професіоналізм необхідні українським дітям. Якщо ви маєте можливості навчати учнів, долучитися до організації освітнього процесу, вас чекають у закладах освіти за місцем вашого перебування.

Три важливі кроки для вчителів в організації освітнього процесу:

1. Постійний контакт з керівництвом вашої школи і за умови відновлення освітнього процесу продовження навчати учнів, використовуючи технології дистанційного навчання.

2. Якщо ви перебуваєте за межами свого населеного пункту і потребуєте технічної допомоги в організації дистанційного навчання у своїй школі, зверніться до директора найближчого закладу освіти за підтримкою й допомогою. І ви обов’язково її отримаєте!

3. Якщо ви не можете працювати в закладі освіти за основним місцем роботи, зверніться до директорів найближчих до вас закладів освіти із запитом про працевлаштування шляхом переводу (за наявності вакансій).

Пам’ятайте, Державна служба якості освіти та її управління в областях є постійними партнерами всіх учасників освітнього процесу і завжди готові допомогти: https://bit.ly/3thujqE


« повернутися

Вхід для адміністратора