A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Голованівський центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Голованівської селищної ради Кіровоградської області

Рекомендації для працівників ЗДО на період дії воєнного стану в Україні

Дата: 13.04.2022 14:08
Кількість переглядів: 24

 

У період дії воєнного стану заклад дошкільної освіти набуває особливого статусу: окрім надання освітніх послуг, він стає місцем, де вихованці та їхні батьки насамперед шукають увагу, психологічну й емоційну підтримку.

Як створити відповідні умови, яким чином налагодити гнучкі підходи до організації освітнього процесу, з чиєю допомогою зробити освітній простір комфортним для всіх його учасників?

Управління Державної служби якості освіти у Кіровоградській області надає для використання в роботі рекомендації для працівників закладів дошкільної освіти на період дії воєнного стану в Україні, розроблені Міністерством освіти і науки України: bit.ly/3xdoNrK.

Документ складається із трьох частин:

??«Методичні рекомендації щодо здійснення освітньої діяльності з питань дошкільної освіти на період дії правового режиму воєнного стану», розроблені спільно з ДУ «Український інститут розвитку освіти» та ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти»;

??Рекомендації щодо здійснення заходів захисту вихованців під час освітнього процесу в умовах воєнного стану та надзвичайної ситуації», розроблені спільно з Державною службою України з надзвичайних ситуацій.

??«План дій вихователя закладу дошкільної освіти у випадку надзвичайної ситуації», розроблений спільно з Командою підтримки реформ Міністерства освіти і науки України та за сприяння фахівців Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

??Звертаємо особливу увагу на необхідність психологічної підтримки дітей дошкільного віку. Для цього працює Телеграм-канал https://t.me/pidtrumaidutuny «Підтримай дитину», заснований педагогами та дитячими психологами.


« повернутися

Вхід для адміністратора