A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Голованівський центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Голованівської селищної ради Кіровоградської області

Онлайн-ресурси для навчання дітей з України

Дата: 14.04.2022 14:25
Кількість переглядів: 26

Питання навчання у школах українських дітей, у тому числі тих, які виїхали за межі України, перебуває на особливому контролі Міністерства освіти і науки України.

Навчання дітей з України в інших країнах здійснюється згідно із законодавством цих країн. Зарахування дітей до закладів загальної середньої освіти держав перебування надасть можливість учням системно продовжувати здобуття освіти.

Проте Міністерство освіти і науки України рекомендує, у випадку, якщо школа, в якій діти навчались в Україні, вже організувала дистанційне навчання, підключитися до нього, це буде найбажанішим, зокрема, й з психологічної точки зору.

Батьки можуть звернутися із заявою про зарахування на екстернат на індивідуальній основі до Міжнародної української школи та/або використовувати для групової чи індивідуальної роботи будь-які онлайн-ресурси.

Управління Державної служби якості освіти у Кіровоградській області надає перелік онлайн-ресурсів та навчальних платформ, що надають безкоштовний доступ для здобуття освіти та можуть допомогти дітям у тому числі тим, які виїхали за межі України.

????Всеукраїнська школа онлайн - https://lms.e-school.net.ua

????МУШ підготувала програми для самостійної роботи - https://uis.org.ua/methodic

????МОН надає перелік дистанційних шкіл та навчальних платформ - https://mon.gov.ua/.../distancijni-shkoli-ta-navchalni...

????Спільний освітній проєкт Міжнародної освітньої організації Matific Foundation і МОН з навчання математики з використанням електронних ресурсів Matific - https://www.matific.com/ua/uk/home/

????Сайт МУШ - https://uis.org.ua


« повернутися

Вхід для адміністратора