A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Голованівський центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Голованівської селищної ради Кіровоградської області

Онлайн-консультація «Як написати мотиваційний лист»

Дата: 24.05.2022 13:33
Кількість переглядів: 37

16 січня 2020 року вступив у дію Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення освітньої діяльності у сфері вищої освіти». Одна з його новацій – написання абітурієнтами мотиваційного листа.

У зв’язку з введенням воєнного стану у нашій країні замість ЗНО у 2022 році українські випускники складатимуть його спрощений аналог – національний мультипредметний тест. Значна кількість абітурієнтів може набрати однакову кількість балів, тому мотиваційний лист відіграватиме важливу роль під час вступної кампанії.

24 травня 2022 року консультант комунальної установи «Голованівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Віта Тернавська провела онлайн-консультацію для педагогічних працівників, здобувачів освіти та батьків з теми «Як написати мотиваційний лист». Мотиваційний лист – це документ, що складається і подається вступником до закладу вищої освіти, у якому пояснюються причини, через які вступник вважає себе найкращим кандидатом для вступу на відповідну навчальну програму. Під час зустрічі було розглянуто приклад мотиваційного листа, структуру, алгоритм написання, вимоги до оформлення, критерії оцінювання, рекомендації щодо недопущення помилок. Доповідач наголосила, що успіх мотиваційного листа залежить від того, як абітурієнт зможе показати свої прагнення, знання, вміння і поставлені цілі.



« повернутися

Вхід для адміністратора