A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Голованівський центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Голованівської селищної ради Кіровоградської області

Онлайн-консультація для учителів історії з теми "Організація навчання учнів 5-х класів на уроках історії відповідно до завдань Нової української школи"

Дата: 09.06.2022 13:48
Кількість переглядів: 38

09 червня 2022 року комунальною установою «Голованівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» спільно з кафедрою всесвітньої історії та методик навчання УДПУ імені Павла Тичини проведено онлайн-консультацію для учителів історії з теми "Організація навчання учнів 5-х класів на уроках історії відповідно до завдань Нової української школи". Вже цього року значна частина вчителів історії розпочне роботу за новим Державним стандартом базової середньої освіти та укладеними, відповідно до нього, модельними навчальними програмами.

На даній зустрічі консультант комунальної установи «Голованівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Віта Тернавська наголосила, що вчителі середніх класів стають активними учасниками процесу впровадження Нової української школи. Для того аби чітко розуміти орієнтири оцінювання учнів нам стане у нагоді Державний стандарт та його вимоги, а також модельні навчальні програми.

Зоя Возна, доцентка кафедри всесвітньої історії та методик навчання УДПУ імені Павла Тичини, охарактеризувала різні модельні навчальні програми та підручники до них. Кожна тема модельної програми реалізує певні очікувані результати. Спікерка ознайомила з методиками викладання предмета в 5 класі, звернула увагу на формувальне оцінювання, наголосила на викликах з якими зустрінуться педагоги та шляхами їх вирішення.



« повернутися

Вхід для адміністратора