A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Голованівський центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Голованівської селищної ради Кіровоградської області

Воркшоп для педагогів закладів дошкільної освіти «Сучасні розвиваючі ігри, як засіб пізнання навколишнього світу в роботі з дітьми дошкільного віку».

Дата: 18.01.2023 13:18
Кількість переглядів: 112

Сьогодні 18 січня 2023 року, психологинею комунальної установи «Голованівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Анною Яцентюк спільно із закладом дошкільної освіти «Малятко» Голованівської селищної ради проведено воркшоп для педагогів закладів дошкільної освіти Голованівської, Побузької селищних та Перегонівської сільської рад з теми «Сучасні розвиваючі ігри, як засіб пізнання навколишнього світу в роботі з дітьми дошкільного віку».

Нормативно-правова база є важливою складовою діяльності закладів освіти. Тому перед педагогами виступила начальник архівного відділу Голованівської районної військової адміністрації Мороченець О.В., яка ознайомила присутніх з принципами та структурою складення номенклатури справ.

У ході роботи увагу присутніх було зосереджено на використанні інтелектуальних, розвиваючих іграх нового покоління, які розвивають пам'ять, спостережливість, уяву та творчу думку. Вони допомагають освоїти математичні поняття, вчать зосередженості, виробляють навички зв’язного мовлення та продуктивного мислення. Анна Михайлівна зауважила, що розвиваючі ігри цікаві і корисні усім дошкільникам, спонукають дітей творити, обмінюватися думками та міркувати, висловлювати свої пропозиції, дивуватись, милуватись, сприймати щось нове. Учасники воркшопу активно долучилися до обговорення. Вихователь старшої групи ЗДО «Малятко» Парахонько Оксана Валеріївна Оксана Парахонько поділилася досвідом роботи з використання кольорових паличок Кюізенера. Педагог наголосила, що дана гра є багатофункціональним математичним посібником. Ткач Інна Олексіївна Інна Ткач,вихователь середньої групи ЗДО «Малятко», представила власний досвід роботи з розвитку мовлення дошкільників - використання системи ігрових завдань і вправ, створених на основі «Кілець Луллія». Присутні приймали активну участь у застосуванні презентованих ігор на практиці. Вихователь-методист ЗДО «Малятко» - Лівітчук Н. Л. Наталія Лівітчук ознайомила із використанням ігрових методик в ЗДО «Малятко» .

Всі запрошені отримали в подарунок Янголів від ЗДО «Малятко».

Щиро дякуємо всім педагогам за активність, ініціативність, творчість та професійність. До нових зустрічей!


« повернутися

Вхід для адміністратора