A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Голованівський центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Голованівської селищної ради Кіровоградської області

Онлайн-консультація (в записі) для педагогів закладів загальної середньої освіти з теми «Методика комунікативної компетенції та інтерактивні технології»

Дата: 21.02.2023 11:18
Кількість переглядів: 14

21 лютого 2023 року консультантом комунальної установи «Голованівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Вітою Тернавською проведено онлайн-консультацію (в записі)для педагогів закладів загальної середньої освіти Голованівської, Побузької селищних та Перегонівської сільської рад з теми «Методика комунікативної компетенції та інтерактивні технології». Сьогодні школа має готувати не лише носія знань, а й творчу особистість, яка здатна використовувати здобуті знання для конкурентоспроможної діяльності у будь-якій сфері суспільного життя, тобто формувати компетентну особистість. Спікерка наголосила на тому, що комунікативна компетентність формує уміння слухати, сприймати і відтворювати інформацію, вести діалог, брати участь у дискусіях, вести перемовини, переконувати і захищати свою точку зору.

Велике значення для формування компетентностей має інтерактивне навчання, яке дає можливість організовувати уроки так, щоб практично всі учні були активними учасниками. Віта Володимирівна розповіла про технології інтерактивного навчання, структуру уроку з використанням різноманітних методів та ознайомила з алгоритмом роботи вчителя.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора