A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Голованівський центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Голованівської селищної ради Кіровоградської області

Онлайн-консультація (в записі) для педагогів закладів освіти з теми «Законодавча та нормативно-правова база, що регулює питання організації національно-патріотичного виховання в закладах освіти».

Дата: 27.03.2023 11:15
Кількість переглядів: 14

27 березня 2023 року консультантом комунальної установи «Голованівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Вітою Тернавською проведено онлайн-консультацію (в записі) для педагогів закладів освіти Голованівської, Побузької селищних та Перегонівської сільської рад з теми «Законодавча та нормативно-правова база, що регулює питання організації національно-патріотичного виховання в закладах освіти». В умовах воєнної агресії національно-патріотичне виховання є одним із пріоритетних напрямів діяльності держави та суспільства щодо розвитку національної свідомості українських громадян. Воно формується на прикладах історії становлення Української державності, українського козацтва, героїки визвольного руху, героїзму захисників територіальної цілісності та незалежності України, досягнень у галузі політики, освіти, науки, культури і спорту.

Спікерка ознайомила з нормативно-правовими документами, які необхідно використовувати педагогам в освітньому процесі. Основну увагу було зосереджено на розгляді Концепції національно-патріотичного виховання в системі освіти, затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України 06 червня 2022 року №527. Відповідно до Концепції надано рекомендації з організації національно-патріотичного виховання в закладах освіти.

Дякуємо ЗСУ за можливість жити та працювати!

Вірю, що вистоїмо…

Знаю – переможемо!

Разом до ПЕРЕМОГИ!!!

  


« повернутися

Вхід для адміністратора