A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Голованівський центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Голованівської селищної ради Кіровоградської області

Онлайн-консультація для вчителів історії закладів загальної середньої освіти з теми «Ефективна підготовка до ЗНО(НМТ) з історії України»

Дата: 02.05.2023 11:40
Кількість переглядів: 16

01 травня 2023 року консультантом комунальної установи «Голованівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Вітою Тернавською проведено онлайн-консультацію для вчителів історії закладів загальної середньої освіти Голованівської, Побузької селищних та Перегонівської сільської рад з теми «Ефективна підготовка до ЗНО(НМТ) з історії України».

Підготовка учнів до проходження ЗНО має відбуватися впродовж усього освітнього процесу в школі. Тестові завдання включають в себе інформацію та запитання за весь шкільний курс, охоплюють період від стародавніх часів до сьогодення. Тому, починаючи з п’ятого класу необхідно вчити учнів працювати з тестами різної форми, акцентуючи увагу на питаннях, які виносяться на іспит. Віта Володимирівна познайомила з нормативною базою та інтернет-ресурсами, що використовуються для успішного проходження зовнішнього незалежного оцінювання з історії України. Спікерка звернула увагу на труднощі, які виникають у випускників та надала поради не тільки щодо підготовки та виконання завдань, а й питань організаційного характеру. Тетяна Непом’яща, вчитель історії Голованівського ліцею ім.Т.Г.Шевченка, поділилася своїм досвідом роботи з учнями під час освітнього процесу. Було надано рекомендації як працювати з датами і фактами, джерелами, картами та іншими візуальними матеріалами, які використовуються під час підготовки і проведення ЗНО.

Дякуємо ЗСУ за можливість жити та працювати!


« повернутися

Вхід для адміністратора