A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Голованівський центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Голованівської селищної ради Кіровоградської області

Конференція присвячена 105 -ій річниці з дня народження В. О. Сухомлинського «Наш сучасник, наша історія, наше майбутнє»

Дата: 16.06.2023 15:45
Кількість переглядів: 25

В. О. Сухомлинський увійшов в історію української педагогіки як педагог-гуманіст, творець педагогічної системи, в центрі якої перебуває унікальна особистість дитини. Він вбачав мету виховання в розвитку творчих сил і здібностей учнів в умовах колективу й на основі етико-естетичних цінностей, інтересів і потреб, спрямованих на творчу працю і саморозвиток.

16 червня 2023 року КУ «Голованівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» проведено конференцію до 105-ої річниці з дня народження В. О. Сухомлинського «Наш сучасник, наша історія, наше майбутнє» для педагогічних працівників Голованівської, Побузької селищних та Перегонівської сільської рад.

Учасників конференції привітали перший заступник селищного голови Голованівської селищної ради @Дмитро Грабовий, секретар Голованівської селищної ради @Олена Мирошниченко, начальник відділу освіти, молоді та спорту Голованівської селищної ради @Сергій Туз, в.о.директора КУ «Голованівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» @Алла Закалашнюк. Під час заходу педагогічні працівники проявили креативність, творчий підхід до виконання запропонованих завдань, наполегливість та зацікавленість даною темою. У залі панувала позитивна атмосфера, яка сприяла активній співпраці між педагогами. Учасники конференції для виконання завдань використовували літературу з виставки, організованої бібліотекарем Голованівського ліцею ім.Т.Г.Шевченка Ольгою Безносюк.

Дякуємо за допомогу у проведенні заходу директору Голованівського будинку дитячої та юнацької творчості @Світлані Прокопенко, начальнику культури туризму та культурної спадщини @Тетяні Піщик, хореографічному колективу «Вітерець» (керівник Мала Р.С.), Усатюк Вероніці (викладач Гончар І.В.), Ковтун Віталію, (викладач Кирилюк М.В.).

 


« повернутися

Вхід для адміністратора