A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Голованівський центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Голованівської селищної ради Кіровоградської області

Онлайн-консультація для педагогічних працівників закладів освіти з теми «Атестація за новим Положенням: зміни та очікування»

Дата: 12.09.2023 15:40
Кількість переглядів: 13

Наказом МОН від 09.09.2022 №805 затверджено Положення про атестацію педагогічних працівників, яке вступило в дію з 01 вересня 2023 року. Цим документом визначено порядок проведення системи заходів, спрямованих на всебічне та комплексне оцінювання професійної діяльності педагогів. Тому, комунальна установа «Голованівський ЦПРПП» спільно з завідувачем обласного навчально-методичного центру освітнього менеджменту та координації методичних формувань комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» Оленою Вікторівною Половенко провели онлайн-консультацію для педагогічних працівників закладів освіти Голованівської, Побузької селищних та Перегонівської сільської рад з теми «Атестація за новим Положенням: зміни та очікування».

Пані Олена ознайомила учасників зустрічі з нововведеннями відповідно до Положення, презентувала нормативну базу згідно якої відбувається атестація педагогів, розглянула основні етапи порядку проведення атестації та охарактеризувала їх, наголосила на вимогах відповідно до професійних стандартів. Учасники зустрічі активно долучилися до обговорення Положення, відбувся конструктивний діалог. Дякуємо Олені Вікторівні за співпрацю. РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

             


« повернутися

Вхід для адміністратора