A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Голованівський центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Голованівської селищної ради Кіровоградської області

Онлайн-консультація для  практичних психологів та соціальних педагогів на тему  «Організація діяльності та пріоритетні напрямки роботи психологічної  служби в системі освіти у 2023/2024 навчальному році»

Дата: 14.09.2023 10:50
Кількість переглядів: 19

В умовах воєнного стану в Україні  значно зросла роль психологічної служби. В процесі радикальних змін системи освіти, психологічна служба сучасного закладу освіти покликана сприяти покращенню умов для розвитку кожного суб’єкта освітнього процесу. Психологічна підтримка  має бути  присутньою на кожній лінії взаємодії, інтегрувати зусилля і спрямовувати впливи в конструктивне русло.

Саме тому  13 вересня  2023 року  Анною Яцентюк, психологом КУ «Голованівський центр професійного розвитку педагогічних працівників», проведено онлайн-консультацію для  практичних психологів та соціальних педагогів Голованівської, Побузької селищних рад та Перегонівської сільської ради на тему  «Організація діяльності та пріоритетні напрямки роботи психологічної  служби в системі освіти у 2023/2024 навчальному році».  Анна Михайлівна зупинилася на основних напрямах роботи, нормативно-правовій базі, ресурсах, методичних рекомендаціях щодо психологічного супроводу та соціально-педагогічного патронажу учасників освітнього процесу у 2023/2024 навчальному році.

В кінці зустрічі учасники психологічного хабу Голованівської громади визначилися з плануванням подальшої роботи, обміну досвідом щодо консультування та надання психологічної підтримки внутрішньо переміщеним особам, постраждалим  категоріям населення внаслідок військових дій, а також військовослужбовцям та їх сім’ям.

Дякуємо ЗСУ!!! Віримо в ПЕРЕМОГУ!!!

     


« повернутися

Вхід для адміністратора