A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Голованівський центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Голованівської селищної ради Кіровоградської області

Тренінг для безробітних громадян та шукачів роботи на тему «Базовий курс самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях»

Дата: 28.11.2023 14:54
Кількість переглядів: 8

28 листопада 2023 року в Голованівській філії Кіровоградського обласного центру зайнятості психолог КУ «Голованівський центр професійного розвитку педагогічних працівників», Анна Яцентюк, провела тренінг на тему «Базовий курс самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях» для безробітних та шукачів роботи в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?». Анна Михайлівна розповіла учасникам про поняття стресу, його вплив на життя та здоров’я людини, ознайомила з основними принципами першої психологічної допомоги.

Присутні переглянули мультфільм «Що таке стрес і навіщо він потрібен», виконали техніки для швидкого зняття стресу та поділилися враженнями від виконання вправ, зазначаючи, що вони надали їм сил, енергії, допомогли розслабитися та зняти м’язові спазми. В кінці заходу поділилися власними способами подолання стресу та стану тривоги! Дякую за співпрацю!

ДЯКУЄМО ЗСУ ЗА МОЖЛИВІСТЬ ПРАЦЮВАТИ!!!


« повернутися

Вхід для адміністратора