A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Голованівський центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Голованівської селищної ради Кіровоградської області

Онлайн-консультація з теми «Створення презентацій в сервісі Canva»

Дата: 13.02.2024 11:07
Кількість переглядів: 7

📣Віта Тернавська, консультант КУ «Голованівський ЦПРПП», 08 лютого 2024 року провела онлайн-консультацію для педагогів закладів освіти👩‍🏫 Голованівської, Побузької селищних та Перегонівської сільської рад з теми «Створення презентацій в сервісі Canva».

Canva - платформа для створення візуального контенту, що дозволяє користувачам створювати презентації, плани уроків, робочі аркуші, плакати, афіші, листівки, відео, дописи для соціальних мереж. Сервіс пропонує великий банк зображень, шрифтів, професійних шаблонів та ілюстрацій, а також дає можливість працювати спільно над одним документом (презентацією, схемою тощо) різним користувачам. Ця функція є незамінною при дистанційному та змішаному навчанні,👫 оскільки дозволяє залучити до роботи всіх учнів незалежно від їхнього місцезнаходження. Дана платформа допомагає учителям урізноманітнити форми і методи проведення уроків та позакласної роботи.📲

👩‍💻Спікер ознайомила учасників з можливостями сервісу Canva, практично показала, як можна створювати контент, використовуючи готові шаблони, редагувати їх та створювати власні презентації, завантажуючи матеріали з інших інтернет ресурсів.

Тримаємо освітянський стрій, разом до ПЕРЕМОГИ!!!💙💛


« повернутися

Вхід для адміністратора