A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Голованівський центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Голованівської селищної ради Кіровоградської області

Семінар-практикум професійної спільноти учителів іноземної мови з теми «Інновації у викладанні іноземної мови в класах НУШ»

Дата: 28.02.2024 15:55
Кількість переглядів: 6

📌Відповідно до плану роботи комунальної установи «Голованівський центр професійного розвитку педагогічних працівників» 28 лютого 2024 року відбувся семінар-практикум професійної спільноти👩‍💻 учителів іноземної мови з теми «Інновації у викладанні іноземної мови в класах НУШ». На даному заході були присутні педагоги з Голованівської, Побузької селищних та Перегонівської сільської рад.

Нова українська школа – це концепція реформи освіти, запроваджена в Україні з метою адаптації освітнього процесу до вимог сучасного світу.

Інновації у викладанні іноземної мови у класах НУШ👫 охоплюють новаторські підходи та методи, які застосовуються для ефективного вивчення іноземних мов.📱 Це - інтерактивні технології, використання мультимедіа, ігрові методи, проєктна діяльність, які спрямовані на залучення учнів до навчання, підвищення їх мотивації та інтересу до вивчення іноземної мови.

Головна мета концепції НУШ - створити школу в якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, а й вміння застосувати їх у житті. Тому на семінарі- практикумі вчителі іноземної мови ділилися власними напрацюваннями використання інновацій у реалізації освітньої реформи.

👩‍🏫ТКАЧУК НАТАЛІЯ МИКОЛАЇВНА (Перегонівський ліцей) охарактеризувала переваги Нової української школи та звернула увагу на недоліки з якими приходиться зустрічатися під час освітнього процесу.

👩‍💼ШЕВЧУК ВІТА МИХАЙЛІВНА (Голованівський ліцей ім.Т.Г. Шевченка), ТЮКОВА ОЛЬГА СЕРГІЇВНА (Голованівський ліцей ім.Т.Г. Шевченка), ЧАЙКА ВАЛЕНТИНА ВОЛОДИМИРІВНА (Побузький ліцей) та ГРИЦЮК ВАЛЕНТИНА ВАСИЛІВНА (Голованівський ліцей ім.Т.Г. Шевченка) презентували роботу онлайн-сервісів (Wizer.me, Всеосвіта, Kahoot, Цифровий скрайбінг), які використовуються ними для створення інтерактивних завдань, робочих аркушів, тестів, ігор, вікторин, діагностувальних робіт. Учителі на практиці вчилися створювати різноманітні завдання.👩‍

ГАВРИЩЕНКО ІРИНА ПЕТРІВНА (Побузький ліцей) ознайомила присутніх з використанням інтерактивних електронних зошитів Liveworksheets в практиці викладання англійської мови.

Відстежувати динаміку навчання та особисті досягнення учнів на уроках допомагає щоденник спостережень. 📗МАНАНІКОВА НАТАЛІЯ ОЛЕГІВНА (Голованівський ліцей ім.Т.Г. Шевченка) поділилася з колегами власним досвідом ведення такого щоденника.

ПОЗИВАЙ ОЛЕНА АНАТОЛІЇВНА (Голованівський ліцей ім.Т.Г. Шевченка) відзначила, що зошит спостережень не є регламентованим документом і його розробляє педагог 👩‍🏫 на власний розсуд. Для вчителя це зручний інструмент для формувального оцінювання.

🌻Зустріч була цікавою, результативною, педагоги спілкувалися, обмінювалися думками та вчилися практично спонукати школярів до дії. Дякуємо колегам за співпрацю, креативні ідеї та творчий підхід.🌼

РАЗОМ МИ СИЛА! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!!!💙💛


« повернутися

Вхід для адміністратора