A A A K K K
людям з порушенням зору

Комунальна установа
"Голованівський центр професійного розвитку педагогічних працівників"

Голованівської селищної ради Кіровоградської області

Науково - методичний семінар з теми "Освітні втрати й розриви в Україні: розрізняємо, вимірюємо, долаємо".

Дата: 23.02.2024 15:49
Кількість переглядів: 3

У сучасних умовах освітні втрати й розриви є однією з ключових проблем в українській системі освіти. З метою вивчення та обговорення цієї актуальної теми, 23 лютого 2024 року, КУ «Голованівський ЦПРПП» було проведено  науково-методичний семінар з теми "Освітні втрати й розриви в Україні: розрізняємо, вимірюємо, долаємо".

Учасники заходу отримали можливість ознайомитися з різноманітними підходами до вимірювання освітніх втрат, визначення їхніх причин та пошуку шляхів їх подолання. Особливо цінним було обговорення шляхів подолання  освітніх розривів в Україні. Колективна мудрість та досвід учасників семінару  допомогли визначити ключові напрямки дій , включаючи підвищення якості освіти, забезпечення доступності освітніх послуг та підтримки учнів вразливих груп. Під час дискусійного блоку учасники висловили свої погляди на можливі стратегії та інтервенційні програми для подолання цих проблем.

На завершення роботи  учасники семінару висловили вдячність за можливість обміну досвідом та набуття нових знань з даної теми.


« повернутися

Вхід для адміністратора